Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Реферативна база даних (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Даніалі Ф$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.

Даніалі Ф. 
Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України [Електронний ресурс] / Ф. Даніалі // Економіка промисловості. - 2012. - № 3-4. - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econpr_2012_3-4_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 548.344 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Гривківська О. 
Переваги застосування інформаційних систем в управлінні підприємствами громадського харчування [Електронний ресурс] / О. Гривківська, Фарзам. Даніалі // Збірник наукових праць Черкаського державного технологічного університету. Серія : Економічні науки. - 2014. - Вип. 36(2.2). - С. 11-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Znpchdtu_2014_36(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 237.288 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Даніалі Ф. 
Системність управління малими підприємствами громадського харчування [Електронний ресурс] / Ф. Даніалі // Бізнес Інформ. - 2013. - № 9. - С. 383-387. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/binf_2013_9_63
Досліджено загальне поняття громадського харчування як специфічної галузі національної економіки. Проаналізовано економічний зміст поняття "управління". Виявлено структурні елементи, що здійснюють управління малими підприємствами громадського харчування. Ідентифіковано типізації та різновиди підприємств громадського харчування. Визначено структурно-галузеві особливості громадського харчування. Визначено вплив галузевих особливостей на стан управління в громадському харчуванні. Досліджено стан функції підприємств громадського харчування, визначено системність управління малими підприємствами громадського харчування. Виокремлено ознаки підприємств громадського харчування. Проаналізовано основні елементи механізму управління підприємством громадського харчування: господарський (комерційний) розрахунок, внутрішньофірмове планування, ціноутворення та фінанси, кредит, маркетинг і стимулювання ефективної господарської діяльності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 420.61 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
4.

Даніалі Ф. 
Особливості діяльності підприємств громадського харчування [Електронний ресурс] / Ф. Даніалі // Економіка і управління. - 2014. - № 2. - С. 97-101. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/econupr_2014_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 232.246 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського